Cilat shtete e festojnë ditën e nënës me 8 mars?

Cilat shtete e festojnë ditën e nënës me 8 mars?
Cilat shtete e festojnë ditën e nënës me 8 mars?
Cilat shtete e festojnë ditën e nënës me 8 mars?

Dita e nënës nëpër botë festohet në data të ndryshme.

Dita ndërkombëtare e nënës vë në pah rëndësinë e nënës për fëmijët dhe për shoqërinë në përgjithësi, shkruan lajmi.net

Këto janë shtetet të cilat e festojnë ditën e nënës për këtë datë:

Afganistani
Shqipëria
Armenia
Azebejxhani
Bellorusia
Bosnja dhe Hercegovina
Bullgaria
Burundi
Burkina Faso
Kazakistani
Laosi
Maqedonia
Moldova
Montenegro
Rumania
Rusia
Serbia
Sllovenia
Taxhikistani
Uzbekistani
Vietnami

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/