Çifti i mrekullueshëm i qenve që nuk rrinë dot pa njëri-tjetrin

Çifti i mrekullueshëm i qenve që nuk rrinë dot pa njëri-tjetrin
Çifti i mrekullueshëm i qenve që nuk rrinë dot pa njëri-tjetrin
Çifti i mrekullueshëm i qenve që nuk rrinë dot pa njëri-tjetrin

Ky çift i qenve nuk rrinë dot të ndarë.

Henry dhe Kiki, që të dy shpenzojnë pothuajse çdo moment në krahët e njëri-tjetrit. Ata përqafohen, puthen dhe shkojnë në aventura të ndryshme me pronarin e tyre, Jennifer Mooney, 45 vjeçar.

Qysh në fillet e para të dashurisë së tyre, Jennifer ka ndarë çdo moment të dashurisë së tyre në rrjete sociale.

Henry dhe Kiti do e kalojnë së bashku edhe Shën Valentinin. Pronari i tyre thotë se ata dëshmojnë se ekziston dashuria edhe në mes kafshëve.

“Kishte pak minuta që filluan të njiheshin, por brenda disa orëve ata ishin duke lozur në të njëjtin shtrat”, thotë Mooney.

“Mendoj se lidhja e tyre është unike sepse gjithmonë e kanë ndjerë nevojën e njëri-tjetrit”, përfundoi ai./Indeksonline/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/