Çfarë ndodh me këtë çift nuk do mund t’i mbani të qeshurat!

Çfarë ndodh me këtë çift nuk do mund t’i mbani të qeshurat!
Çfarë ndodh me këtë çift nuk do mund t’i mbani të qeshurat!
Çfarë ndodh me këtë çift nuk do mund t’i mbani të qeshurat!

Tashmë janë bërë të shumtë çiftet e rinj që hedhin video të ndryshme nëpër rrjetet sociale, shkruan “Kosovarja”.

Por, ky çift gjerman që ne i zgjodhëm sonte që t’ua sjellim, vërtet e kanë bërë një video shumë interesante me disa skena ku mund të keqkuptohen nga të tjerët nëse nuk i shohin si duhet.

E, duket se protagonisti i tretë i kësaj videoje, nuk e ka pa situatën të tërën, dhe e ka keqkuptuar ku në fund të videos ai çiftin e godet me shuplaka fytyrës.

Ne iu sigurojmë se edhe nëse nuk dini gjermanisht, do qesheni shumë me këtë video që do ta shihni tani./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuriozitete/