Bleu një shalqi në treg, kur e ndau në dy pjesë mbeti e habitur

Bleu një shalqi në treg, kur e ndau në dy pjesë mbeti e habitur
Bleu një shalqi në treg, kur e ndau në dy pjesë mbeti e habitur
Bleu një shalqi në treg, kur e ndau në dy pjesë mbeti e habitur

Rrallëherë kemi pasur rastin të dëgjojmë për shalqirin me ngjyrë të verdhë.

Por, fatin për të shijuar një të tillë e kishte pasur një vajzë e cila kishte shkuar për të bërë shoping në treg.

Dhe në momentin që e ndau në dy pjesë përjetoi befasinë e veçantë, pasi kurrë nuk kishte pritur që shalqirin të cilin e kishte blerë në treg, përbrenda do të ketë ngjyrë të verdhë.

Thuhet se shalqiri me këtë ngjyrë është me të vërtetë i shijshëm, më i ëmbël se i kuqi dhe ka një shije pak a shumë si mjalti.

Ky produkt është shumë i kërkuar në tregjet globale.


Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/