Befasohen adhuruesit e çokollatës, tani ‘Milka’ edhe me suxhuk e sallatë

Befasohen adhuruesit e çokollatës, tani ‘Milka’ edhe me suxhuk e sallatë
Befasohen adhuruesit e çokollatës, tani ‘Milka’ edhe me suxhuk e sallatë
Befasohen adhuruesit e çokollatës, tani ‘Milka’ edhe me suxhuk e sallatë

Kjo nuk pritej...

Në Twitter po qarkullojnë disa fotografi për dashamirët e çokollatës “Milka”.

Ata kanë postuar fotografi me shije të ndryshme të çokollatës dhe kësaj here milka me presh, milka me sallat shope, milka me salsiçe e të tjera

Ata thonë se nëse jeni adhurues i kripës, zgjidhni ndonjërën nga këto lloje të reja.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/