Befasohen adhuruesit e çokollatës, tani ‘Milka’ edhe me suxhuk e sallatë

Befasohen adhuruesit e çokollatës, tani ‘Milka’ edhe me suxhuk e sallatë
Befasohen adhuruesit e çokollatës, tani ‘Milka’ edhe me suxhuk e sallatë
Befasohen adhuruesit e çokollatës, tani ‘Milka’ edhe me suxhuk e sallatë

Kjo nuk pritej...

Në Twitter po qarkullojnë disa fotografi për dashamirët e çokollatës “Milka”.

Ata kanë postuar fotografi me shije të ndryshme të çokollatës dhe kësaj here milka me presh, milka me sallat shope, milka me salsiçe e të tjera

Ata thonë se nëse jeni adhurues i kripës, zgjidhni ndonjërën nga këto lloje të reja.

Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/kuriozitete/