Babai kërkon nuse për djalin emigrant, habit me kushtet që ka

Babai kërkon nuse për djalin emigrant, habit me kushtet që ka
Babai kërkon nuse për djalin emigrant, habit me kushtet që ka
Babai kërkon nuse për djalin emigrant, habit me kushtet që ka

Një burrë nga Lushnja ka kërkuar ndihmë sot përmes emisionit “Aldo Morning Show”, për t’i gjetur nuse djalit.

Kujtimi tha se djali i tij është 35 vjeç dhe prej vitesh jeton në Gjermani, ndërkohë që shtoi se kërkon një vajzë që të mos ketë patur më parë të dashur.

“Jam Kujtimi nga Lushnja. Unë kërkoj një ndihmë, kam një djalë në Gjermani 35 vjeç me dokumenta të rregullta. Dua ta lidhësh me një vajzë që të dijë të paktën një gjuhë të huaj, mirë është gjermanisht, por edhe anglisht nuk ka problem. Dua që të mos ketë patur lidhje më përpara, të jetë familje e mirë”, tha Kujtimi./tvklan.al

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/