A është kjo loja më e “pistë” që keni parë ndonjëherë në TV?

A është kjo loja më e “pistë” që keni parë ndonjëherë në TV?
A është kjo loja më e “pistë” që keni parë ndonjëherë në TV?
A u00ebshtu00eb kjo loja mu00eb e u201cpistu00ebu201d qu00eb keni paru00eb ndonju00ebheru00eb nu00eb TV?

Shumë emisione televizive janë ka qarkullojnë nëpër televizionet tona, po edhe në ato ndërkombëtare, me skena të ndryshme qofshin humoristike, apo edhe të sikletshme, shkruan “Kosovarja”.

Për skenat që janë humoristike por pa ndonjë skenë të sikletshme, qeshemi të gjithë. E kur ka ndonjë lojë apo fjalë jo e përshtatshme, pothuajse shumë persona ndërrojnë kanalin televiziv.

E ne sonte ua sjellim një skenë e cila në shikim të parë duket e pistë”, por, nëse e shikon deri në fund do shkriheni së qeshuri me këtë skenë.

Në lojë janë dy çifte, një djalë i ri dhe një vajzë e re, dhe çifti tjetër ekipa kundërshtare një grua e moshuar dhe një djalë i ri. E që për të fituar pikët e kësaj loje ata duhet që të pëlcasin tullumbacet në një pozitë jo të mirë.

Për më shumë ndiqeni videon dhe qeshuni edhe ju pak në këto orë të mbrëmjes./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Maj, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
A është Albert Hashimi biznesmeni më i bukur?
KU TA GJEJ DURIMIN?
Ilir Sinani: Jam njëfarë patrioti i vogël
Zonja e parë e Prishtinës

http://kosovarja.al/kuriozitete/