A është kjo loja më e “pistë” që keni parë ndonjëherë në TV?

A është kjo loja më e “pistë” që keni parë ndonjëherë në TV?
A është kjo loja më e “pistë” që keni parë ndonjëherë në TV?
A është kjo loja më e “pistë” që keni parë ndonjëherë në TV?

Shumë emisione televizive janë ka qarkullojnë nëpër televizionet tona, po edhe në ato ndërkombëtare, me skena të ndryshme qofshin humoristike, apo edhe të sikletshme, shkruan “Kosovarja”.

Për skenat që janë humoristike por pa ndonjë skenë të sikletshme, qeshemi të gjithë. E kur ka ndonjë lojë apo fjalë jo e përshtatshme, pothuajse shumë persona ndërrojnë kanalin televiziv.

E ne sonte ua sjellim një skenë e cila në shikim të parë duket e pistë”, por, nëse e shikon deri në fund do shkriheni së qeshuri me këtë skenë.

Në lojë janë dy çifte, një djalë i ri dhe një vajzë e re, dhe çifti tjetër ekipa kundërshtare një grua e moshuar dhe një djalë i ri. E që për të fituar pikët e kësaj loje ata duhet që të pëlcasin tullumbacet në një pozitë jo të mirë.

Për më shumë ndiqeni videon dhe qeshuni edhe ju pak në këto orë të mbrëmjes./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/kuriozitete/