A e dini përse macet tuaja e pastrojnë gjithmonë veten pasi ju i përkëdhelni? Do habiteni

A e dini përse macet tuaja e pastrojnë gjithmonë veten pasi ju i përkëdhelni? Do habiteni
A e dini përse macet tuaja e pastrojnë gjithmonë veten pasi ju i përkëdhelni? Do habiteni
A e dini përse macet tuaja e pastrojnë gjithmonë veten pasi ju i përkëdhelni? Do habiteni

Kohë e fundi të pasurit një kafshë shtëpiake është kthyer në një trend masiv. Kafshët më të preferuara janë macet dhe qentë. Edhe pse qentë e fitojnë sfidën me macet është për tu thënë se macet janë shumë të këndshme.

Pavarësisht të gjithave një mace është me e përshtatshme të mbahet në shtëpi sidomos kur vjen puna tek pastria, padyshim macet janë ndër me të pastrat dhe me pak të rrezikshmet.

Macet njihen si armike të mëdha të ujit në qoftë se lagen edhe nga një shi i lehtë ato shpenzojnë mbi 4 orë derisa ta thajnë plotësisht gëzofin e tyre.

Sipas një studimi të kryer nga disa veterinerë rezulton se macet nuk e kanë shumë qejf aromën e njerëzve madje e urrejnë atë. Ato e pastrojnë gjithmonë veten pasi ju i përkëdhelni.

Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/kuriozitete/