Mënyra se si bëni dorën grusht tregon shumë për juve, lexojeni dhe binduni

Mënyra se si bëni dorën grusht tregon shumë për juve, lexojeni dhe binduni
Mënyra se si bëni dorën grusht tregon shumë për juve, lexojeni dhe binduni
Mënyra se si bëni dorën grusht tregon shumë për juve, lexojeni dhe binduni

A e dini se mënyra se si e bëni dorën grusht mund të thotë shumë për personalitetin tuaj? Bëni dorën grusht, dhe shikoni mënyrën se si e bëni!

A:

Personaliteti i jashtëm: Ju tentoni të jeni të ndjeshëm, me një imagjinatë të madhe. Ju pëlqen të ndihmoni tjetër, dhe ju nuk bëni zhurmë për gjërat e vogla. Ju jeni kurioz, i hareshëm dhe nganjëherë i padurueshëm, transmeton lajmi.net

Personaliteti i brendshëm: Ju keni dëshirë të ndiheni të mbrojtur. Ndonjëherë mund të jeni tepër të këndshëm dhe të përfundoni duke u përdorur nga njerëzit, kështu që vetëm dëshironi që njerëzit të jenë të ndershëm.

Dashuria: Ju jeni pak të rezervuar me emocionet e juaja. Ju me të vërtetë nuk i komunikoni ndjenjat e juaja, por ju duhet të siguroheni që partneri juaj e di se çfarë ju doni.

B:

Personaliteti i jashtëm: Jeni i mençur, i sigurt dhe simpatik. “Një djall i butë”. Ju bëni miq shpejt dhe lehtë, keni vetbesim të madh dhe mund të kujdeseni pak më shumë për pushtetin sesa njerëzit e tjerë. Ju jeni duke punuar shumë dhe i përkushtuar ndaj qëllimeve tuaja.

Personaliteti i brendshëm: Brenda asaj pamje të shkëlqyeshme, ju keni pjesën tuaj të pasigurisë. Në veçanti, ju keni frikë nga humbja dhe nga frika e dështimit në një nga qëllimet tuaja të larta.

Dashuria: Ju mbizotëroni gjërat. Është e tepert. Ju shpesh hezitoni të bëni një lëvizje edhe pse me të vërtetë dëshironi. Në një marrëdhënie, ju ndonjëherë veproni larg në mënyrë që të mos e kërcënoni potencialisht partnerin tuaj ngase keni kujdes për ta.

C:

Personaliteti i jashtëm: Ju jeni shumë krijues dhe i saktë. Ju keni një gjuhë të mprehtë dhe shpesh mund të jeni pak emocional dhe impulsiv.

Personaliteti i brendshem: Ju keni tendencë të vuani në heshtje, sepse nuk dëshironi të bëni zhurmë.

Dashuria: Ju e doni rehatinë. Ju pëlqen një ritëm i relaksuar dhe prireni të merrni gjërat kur vijnë. Ju jeni të butë dhe zakonisht do t’ia falnit kujtdo, pavarësisht sa ju kanë bërë keq.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuize/