Iluzioni optik po “çmend” internetin. Si lëvizin pikat, lart dhe poshtë apo anash?

Iluzioni optik po “çmend” internetin. Si lëvizin pikat, lart dhe poshtë apo anash?
Iluzioni optik po “çmend” internetin. Si lëvizin pikat, lart dhe poshtë apo anash?
Iluzioni optik po “çmend” internetin. Si lëvizin pikat, lart dhe poshtë apo anash?

Një iluzion optik i postuar në Reddit po e ndan internetin në dy pjesë.

Në fillim, duket të jenë thjeshtë katër pika të ndezura.

Në një inspektim më të afërt, ka në të vërtetë një shumëllojshmëri lëvizjesh që mund të bënin pika.

Për disa pikat duken të lëkunden nga e djathta në të majtë, por të tjerët i shohin ato duke lëvizur lart e poshtë. Ju si i shihni? 

Në disa momente pikat duken të rrotullohen edhe rreth njëra tjetrës.


Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuize/