Fotografia që po sfidon njerëzit: Duhet të gjeni një djalë që po i dhuron lule një vajze, në një park!

Fotografia që po sfidon njerëzit: Duhet të gjeni një djalë që po i dhuron lule një vajze, në një park!
Fotografia që po sfidon njerëzit: Duhet të gjeni një djalë që po i dhuron lule një vajze, në një park!
Fotografia që po sfidon njerëzit: Duhet të gjeni një djalë që po i dhuron lule një vajze, në një park!

Me Ditën e Shën Valentinit që po afrohet, romantizmi është në ajër për shumë çifte, por sa të aftë jeni kur bëhet fjalë për të kërkuar dashurinë?

Për të gjetur, shkruajnë mediat e huaja, shihni nëse mund ta vëreni djalin e dashuruar duke i dhënë një vajze një buqetë me lule në një “foto mister” të sapopublikuar.

Imazhi, i krijuar nga Groupon si pjesë e fushatës së saj të Shën Valentinit, tregon shumë njerëz, duke përfshirë grupet e miqve dhe çifteve, duke shijuar një ditë në një park, me disa që punojnë ndërsa të tjerët thjesht shtrihen ose shohin një grup që luajnë aty.

Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/kuize/