A po e shihni gjarprin në këtë foto?

A po e shihni gjarprin në këtë foto?
A po e shihni gjarprin në këtë foto?
A po e shihni gjarprin në këtë foto?

Në shikim të parë mund t’ju duket si një foto e zakonshme që shfaq gjelbërim, por ajo në fakt fsheh brenda një gjarpër vdekjeprurës.

Fotografia, e bërë nga Mark Pelley në Australi javën e kaluar, mori shumë përgjigje të ndryshme nga njerëzit online.

Ai e postoi fotografinë në Facebook dhe iu kërkoi ndjekësve të tij ta shikonin atë dhe të përpiqeshin ta gjenin gjarprin e fshehur, transmeton Gazeta Express.

Përgjigjet erdhën nga më të ndryshmet, me përdorues të cilët thanë se në fotografi nuk ka fare gjarpër.

A e vërejtët ju? Nëse jo, këtu ishte:


Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuize/