Tre diktatorët më të tmerrshëm që ka parë bota kanë këto shenja horoskopi

Tre diktatorët më të tmerrshëm që ka parë bota kanë këto shenja horoskopi
Tre diktatorët më të tmerrshëm që ka parë bota kanë këto shenja horoskopi
Tre diktatorët më të tmerrshëm që ka parë bota kanë këto shenja horoskopi

Diktatorët kanë qenë të ndryshëm, por pasojat që kanë lënë në vendet e tyre kanë qenë tragjike. Por për ata që e pëlqejnë astrologjinë, ne kemi vendosur t’ju tregojmë shenjat e tyre të horoskopit.

Adolf Hitler – Diktatori famëkeq i Gjermanisë, është i njohur për metodat e tij të cnjerëzore të shfarrosjes. Bëmat e Hitlerit, ende friksojnë botën, dhe nuk ka pluhur kujtese ti mbulojë ato. Hitleri i përkiste shenjës së Demit. Ata janë të njohur si njerëz kokëfortë, jo tolerantë dhe ambicioz, karakteristika këto që i gëzonte edhe Hitleri.

Joseph Stalin – Ai ishte diktatori i Rusisë në vitet 30. Stalini, ka lindur më 18 dhjetor 1878, dhe i përket shenjës së Shigjetarëve. Fillimisht ai u nis si një revolucionar, i cili përfundoi të ishte një diktator. Një nga karakteristikat e Shigjetarëve është dëshira për ndryshim, dhe të paturit kontroll, dhe historia ka treguar që diktatori rus, i gëzonte këto karaktristika.

Enver Hoxha – Të gjithë shqiptarët që kanë pasur fatin e keq të jetojnë në kohën e komunizmit, e dinë se sa shumë vuajtje i shkaktoi diktatori Hoxha këtij populli. Krimet e tij dhe internimet, ishin të shumta dhe të pamëshirshme, dhe është cudi që ai i përket shenjës së Peshores. Hoxha ka lindur më 16 tetor, dhe është Peshore. Të lindurit e kësaj shenje, njihen si njerëz paqësorë dhe tolerant, cilësi këto që nuk janë parë te Hoxha. Fakti që Peshoret i duan gjërat vetëm sipas mënyrës së tyre, dhe nuk marrin opinionin e askujt, mund të jetë një nga karakteristikat që gëzonte Hoxha.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/gatojca/