Receta për një Sultjash (Tomël Oriz) plot shije

Receta për një Sultjash (Tomël Oriz) plot shije
Receta për një Sultjash (Tomël Oriz) plot shije
Receta për një Sultjash (Tomël Oriz) plot shije

Sultjashi, apo siç ndryshe quhet “Tomël Orizi” është një nga ëmbëlsirat e preferuara.

Si për raste familjare, qoftë për festa, e për ta shijuar me një kafe gjatë një dite të rëndomtë, sultjashi është një prej ëmbëlsirave që shijon më së miri.

Produktet
250ml ujë
2 filgjana oriz
3 filgjana qumësht
10 lugë sheqer
2 qeska sheqer vanilje
kanellë dhe qokoladë për dekor

Më poshtë shikoni videon se si përgatitet kjo ëmbëlsirë:


Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/gatojca/