Qofte me lulelakër

Qofte me lulelakër
Qofte me lulelakër
Qofte me lulelakër

Receta e sotme e përgatitjes së qofteve me lulelakër është shumë e thjeshtë, pak përbërës dhe shumë shije…

Mësoni si t’i përgatisni:

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/gatojca/