Ja si të përgatisni Bukëzza

Ja si të përgatisni Bukëzza
Ja si të përgatisni Bukëzza
Ja si të përgatisni Bukëzza

Recetë e veçantë me bukë dhe përbërës për picë. E thjeshtë dhe shumë kreative, do impresionojë secilin që ia servoni.

Marrim një bukë të gatshme (samun) dhe bëjmë prerje nëpër të gjithë sipërfaqen e bukës.

Mbushim prerjet me një copë nga të gjithë përbërësit dhe e fusim në furrë për 5 min në 180 °C. Ju bëftë mirë.


Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/gatojca/