Gurabija me kakao dhe nisheste

Gurabija me kakao dhe nisheste
Gurabija me kakao dhe nisheste
Gurabija me kakao dhe nisheste

Mjaft e lehtë për t'u përgatitur

Përbërësit:

250 gr margarinë 1 vezë 1 gotë të çajit vaj vegjetal 1 gotë të çajit sheqer pluhur 1 lugë të çajit Pluhur pjekje 3 lugë kakao miell. 

Për ta lyer sheqer pluhur nisheste 

Në një enë të thellë i derdhni vajërat, vezën, sheqer pluhurin, pluhur pjekjën, kakaon dhe miellin. 

E përzieni e gjithë glazurën derisa të përfitoni një brumë të butë. Pastaj merrni nga kjo glazurë dhe formoni gurabija, duke ia japur formën tuaj të dëshiruar. Gurabijat i vëni në furrë për pjekje në temperaturë 170 gradë celsius rreth 25-30 minuta. Pas pjekjës së gurabijave ato i lyeni me nisheste dhe sheqer pluhur.


Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/gatojca/