Koktej me shalqi
Koktej me shalqi

Përgatitet shpejt, por shijen nuk do ta harroni për shumë gjatë.

Kek me rrush dhe bajame
Kek me rrush dhe bajame

Për të përgatitur keku që po sjellim sot, është mirë të përdorni rrush pa farë.

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në