Kurrë mos e bëni këtë gjë para mardhënies intime

Kurrë mos e bëni këtë gjë para mardhënies intime
Kurrë mos e bëni këtë gjë para mardhënies intime
Kurrë mos e bëni këtë gjë para mardhënies intime

Në shumë vende dhe për shumë njerëz, seksi është ende një tabu gjë që i pengon njerëzit të bëjnë pyetje rreth tij.

Prandaj shpeshherë mungon ose keqkuptohet informacioni. Por mësojeni se një nga mëkatet e zakonshme të seksit, sipas një urologu, është përdorimi i banjos para se të bëni seks.

Asnjëri prej nesh nuk dëshiron të jetë duke shpërthyer në momentet tona më intime, por ka një arsye të mirë përse duhet të qëndroni pa e bërë deri sa të kryeni aktin tuaj seksual.
Dr Kaufman, një urolog që punon në Nju Jork, zbuloi se shprehitë tuaja të tualetit mund ose të parandalojnë ose të shkaktojnë infeksione të urinës.

Në një intervistë me “Yahoo News”, eksperti mjekësor zbuloi se ideja që duhet të urinoni përpara seksit është “një nga keqkuptimet më të mëdha që duhet të sqarojë për pacientët e tij femra”.
Ndërsa bakteret ndërtohen në uretër gjatë marrëdhënieve seksuale, ju duhet të ruani lëngje të mjaftueshme trupore për ta mbushur atë nga vagina.

Kur ndodh transferimi i baktereve, rrezikoni të kontraktoni një UTI. Cystitis, ose inflamacion i fshikëzës, është një nga efektet më të zakonshme pas kësaj.
Nëse vuani vazhdimisht me këto infeksione, rrezikoni të keni një infeksion serioz të veshkave.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/dashni/