Kjo ndodh nëse gratë ndëpresin marrëdhënien intime, thotë një teori e çuditshme

Kjo ndodh nëse gratë ndëpresin marrëdhënien intime, thotë një teori e çuditshme
Kjo ndodh nëse gratë ndëpresin marrëdhënien intime, thotë një teori e çuditshme
Kjo ndodh nëse gratë ndëpresin marrëdhënien intime, thotë një teori e çuditshme

Një libër i lashtë sugjeron se mund të jetë e rrezikshme për gratë që të mos kenë marrëdhënie seksuale.

Një dokument historik zbulon një teori të çuditshme rreth seksualitetit femëror.

Shkrimi i shekullit të 16-të argumenton se gratë mund të marrin “histerike” nëse nuk bëjnë seks rregullisht .

Pra, a ka ndonjë të vërtetë këtu?

Shkrimet, të cilat ndoshta janë shkruar nga mjeku Galen 2000 vjet më parë, thonë se gratë e pambrojtura mund të marrin një “mitër bredhëse”, transmeton lajmi.net.

Kjo sëmundje e çuditshme mund t’i bënte gratë histerike.

Ndërkohë që histeria dikur ishte një gjendje mjekësore e njohur, ajo nuk konsiderohet të jetë në ditët e sotme.

Përkundër kësaj, mund të ketë disa ndikime negative.

Gratë që nuk po marrin shumë veprime seksuale mund të jenë më të ndjeshëm ndaj atrofisë vaginale.

Gjendja e zakonshme shkakton murin vaginal të bëhet i hollë.

Kjo është e drejtë, vagina juaj në të vërtetë mund të humbasë aftësinë e saj, nëse ju nuk e përdorni atë mjaftueshëm.

Sipas Mayo Clinic, faktorët kryesorë të rrezikut për gjendjen përfshijnë pirjen e duhanit, mungesën e lindjeve vaginale dhe asnjë aktivitet seksual.

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/dashni/