Këto janë dy fjalët që gratë dëshirojnë ti dëgjojnë gjatë marrëdhënies...

Këto janë dy fjalët që gratë dëshirojnë ti dëgjojnë gjatë marrëdhënies...
Këto janë dy fjalët që gratë dëshirojnë ti dëgjojnë gjatë marrëdhënies...
Këto janë dy fjalët që gratë dëshirojnë ti dëgjojnë gjatë marrëdhënies...

Përdoruesit e REDDIT zbuluan frazat e diskutimeve të pista që i duan ato më së shumti.

Është njohuri e zakonshme që bisedat e pista mund të bëjë më mirë përvojat tuaja seksuale.

Shumica e burrave dhe grave gjejnë biseda të çuditshme.

Por fatkeqësisht, duke menduar për fjalët e duhura për të thënë ndonjëherë mund të jetë e vështirë kur ju jeni duke bërë seks, transmeton lajmi.net.

Në një post që është pëlqyer më shumë se 1.000 herë, një grua pranoi se i pëlqente fjalët e inkurajimit në dhomën e gjumit.

Dhe fraza “vajzë e mirë” prinë në këtë renditje.

Ndërsa dy fjalët mund të duken pak të turpshme për disa, qindra redditorë, ata ranë dakord se përdorimi i tyre do të bënte një trajtim.

Gratë jashtëzakonisht e pëlqejnë kur ju i folni për orgazmën e saj. 

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/dashni/