Katër tipat e meshkujve që kërkojnë vetëm krevatin

Katër tipat e meshkujve që kërkojnë vetëm krevatin
Katër tipat e meshkujve që kërkojnë vetëm krevatin
Katër tipat e meshkujve që kërkojnë vetëm krevatin

Ka nga ata që futen drejt e në temë, disa përgatiten, disa luajnë dhe të tjerë janë të dhunshëm.

Në një studim janë pyetur rreth 4 mijë femra dhe rreth 68 për qind e tyre irritohen nga shumë veprime që bëjnë partnerët e tyre gjatë dhe pas seksit.

Po cilat janë gabimet që bëjnë meshkujt në shtrat?

Pas seksit, cigare dhe gjumë

I papërmbajtur

I dhunshëm

Gjithmonë të njëjtin pozicion

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/dashni/