5 gjërat e çuditshme që i çojnë meshkujt në ''qellin e shtatë''! Vajza jeni gati ti zbuloni?

5 gjërat e çuditshme që i çojnë meshkujt në ''qellin e shtatë''! Vajza jeni gati ti zbuloni?
5 gjërat e çuditshme që i çojnë meshkujt në ''qellin e shtatë''! Vajza jeni gati ti zbuloni?
5 gjërat e çuditshme që i çojnë meshkujt në ''qellin e shtatë''! Vajza jeni gati ti zbuloni?

Çfarë e eksiton një mashkull, cilat veprime? Ndonjëherë janë edhe të paparashikueshme, por veprimet më të përshtatshme për ta çuar një mashkull në “qellin e shtatë”, mund të jenë edhe gjëra që nuk iu shkon mendja…

“Gjatë seksit, nëse flas ose nxjerr shumë zë, e fejuara e vendos dorën mbi gojën time dhe kjo gjë më eksiton edhe më shumë. Më pëlqen që ajo e di çfarë do (ose nuk do) dhe s’e ka problem të ma tregojë. ”

“Më pëlqen shumë që e dashura ime i urren pijet për vajza. Ajo zakonisht porosit ose vodka me akull, tekila ose birrë. Ka diçka shumë eksituese prej vajze të keqe kjo.”

“Kurdo që jam duke bërë ndonjë punë në kompjuter ose thjesht po luaj, ajo thjesht e ndjen që jam i uritur. Papritur, vjen me një pjatë ose një ushqim të shpejtë sikur ta kishte kuptuar sa shumë më hahej. Është e mahnitshme!"

“Më duket shumë sexy kur ajo çohet për në punë, por pastaj kthehet të rrijë edhe pak me mua.”

“Kurdo që jam duke bërë ndonjë punë në kompjuter ose thjesht po luaj, ajo thjesht e ndjen që jam i uritur. Papritur, vjen me një pjatë ose një ushqim të shpejtë sikur ta kishte kuptuar sa shumë më hahej. Është e mahnitshme!"

Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/dashni/