Astrit Haraqisë i kërcënohet hajni

Astrit Haraqisë i kërcënohet hajni

Astrit Haraqia një pasmesnate, derisa po kthehej këmbë në shtëpi, i del përpara një i ri, hajn dhe i thotë:

Ma jep kuletën shpejt, shpejt…
Po unë jam Haraqia more, jam politikan o djalë, a s’po më njeh a? – ia kthen Astriti.
Atëherë mi kthe paret që t’i kam dhanë për votën – i kërcënohet hajni.

Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/badihavxhia/