Mos u habisni! Kjo është shenja më paragjykuese e horoskopit!

Mos u habisni! Kjo është shenja më paragjykuese e horoskopit!
Mos u habisni! Kjo është shenja më paragjykuese e horoskopit!
Mos u habisni! Kjo është shenja më paragjykuese e horoskopit!

Ne shpesh përqendrohemi te pozitivja, duke injoruar negativen.

Kur emocionet tona janë jashtë ekuilibrit, kjo ndikon në gjithë jetën tonë.

Por duhet ta dini se është po aq e rëndësishme që të merrni anën negative, anën më të keqe të zodiakut.

Ata janë të organizuar dhe planifikojnë çdo gjë paraprakisht. Ata mendojnë me kokë dhe jo me zemër dhe për fat të keq, ata shpesh fyejnë dhe mbajnë pakënaqësi në vetvete.

Kini kujdes kur flisni me Virgjëreshën, sepse ajo do iu gjykojë vazhdimisht. Ata që mbartin këtë shenjë janë perfektionistë të fokusuar në detaje.

Virgjëresha ka një kujtesë të mirë, që do të thotë se ata do të kujtojnë çdo detaj! Truri i tyre është arma më e fuqishme dhe ata gjithashtu janë tepër kërkues nuk do të gëzohen, çfarëdo që të bëni për ta.

Ata mezi tregojnë emocione dhe mezi e dinë se çfarë është dashuria e vërtetë. Për ta, çdo gjë përfundon në seks. Ata nuk kanë ndjenja!
Thjeshtë qartë bukur dhe pa gabime, Virgjëresha është një tmerr i vërtetë!/In Tv/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/astrologji/