4 shenjat e horoskopit që kursejnë më shumë. Nuk e lëshojnë lehtë paranë!

4 shenjat e horoskopit që kursejnë më shumë. Nuk e lëshojnë lehtë paranë!
4 shenjat e horoskopit që kursejnë më shumë. Nuk e lëshojnë lehtë paranë!
4 shenjat e horoskopit që kursejnë më shumë. Nuk e lëshojnë lehtë paranë!

Shenjat e horoskopit, përveç karakterstikave të ndryshme, kanë edhe pjesën e parave.

Lidhja që kanë me paranë, pra menaxhimin ekonomik, është i ndryshëm në çdo shenjë.

1. Demi
Si shenjë e tokës, demat njihen si kursimtarë të mëdhenj. Ata nuk e harxhojnë paranë për gjëra të parëndësishme, por e menaxhojnë mjaft mirë. Duan vazhdimisht të kenë fonde “sekrete”, për shkak të frikës nga varfëria.

2. Virgjëresha
Janë kursimtare dhe gjithmonë analizojnë harxhimet e tyre. Ata përgatiten mirë, për ditët e vështira dhe nuk i besojnë rastësisë. E shijojnë jetën, pa abuzuar me të ardhurat e tyre. Mendojnë për të nesërmen.

3. Akrepi
Janë shumë të aftë, për të krijuar biznes dhe dinë shumë mirë të menaxhojnë të ardhurat e tyre. Marrëdhënia e tyre me ekonominë është shumë e mirë. Nuk shpërdorjnë paranë!

4. Bricjapi
Pjesëtarët e kësaj shenje janë të kujdesshëm dhe ambiciozë. Ata i vlerësojnë gjërat, nga ana monetare dhe nuk hedhin hapa të gabuar./e.e

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/astrologji/