Video e paparë: Daut Haradinaj në uniformë tregon si u vra vëllai i tij Shkëlzeni

Video e paparë: Daut Haradinaj në uniformë tregon si u vra vëllai i tij Shkëlzeni
Video e paparë: Daut Haradinaj në uniformë tregon si u vra vëllai i tij Shkëlzeni
Video e paparë: Daut Haradinaj në uniformë tregon si u vra vëllai i tij Shkëlzeni

Sot është deputet në Kuvendin e Kosovës, ndërsa siç dihet tashmë Daut Haradinaj ishte pjesë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Kontributi i Daut Haradinajt dhe gjithë familjës së tij për luftën në Kosovës ishte i madh, për këtë familja Haradinaj ka dhënë edhe tre dëshmorë.

Në një video të rrallë, shihet Daut Haradinaj duke treguar se si u vra vëllai i tij Shkëlzeni dhe si shoku i tij për t’i mos rënë në dorë forcave serbe kishte bërë vetëvrasje.

Haradinaj në këtë videon tregon edhe se si kishin mbetur pa municion ushtarët e UÇK-së, në momentin kur ishin përballur me forcat serbe. 

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/aktualitet/