“Vdekje për shqiptarët”, pankartë në duart e të rinjve maqedonas (Foto)

“Vdekje për shqiptarët”, pankartë në duart e të rinjve maqedonas (Foto)
“Vdekje për shqiptarët”, pankartë në duart e të rinjve maqedonas (Foto)
“Vdekje për shqiptarët”, pankartë në duart e të rinjve maqedonas (Foto)

“Vdekje për shqiptarët” është pankarta që e mbajnë të rinj maqedonas, të cilët ditëve të fundit janë pjesë e protestave kundër gjuhës shqipe dhe kundër kërkesave të partive shqiptare, informon INA.

Nuk ka raportime nëse MPB ka ndërmarrë masa kundër këtij grupi që shprehin gjuhën e urrejtjes dhe frymën shoveniste.

Parullat e tilla janë hasur edhe në disa qytete të Maqedonisë gjatë protestave të fundit, por edhe në stadiumet e futbollit.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/aktualitet/