U plaka duke pritur!

U plaka duke pritur!
U plaka duke pritur!
U plaka duke pritur!

“Sot qenka ditë e vranët.

Druaj mos s’do gjej asnjë punë... 

Deri kur kështu i papunë? U plaka duke pritur se do të bëhet mirë! 

Të faleminderit o Zot që na dhe lirinë, po bën diçka me pushtetarët tanë që të mendojnë e punojnë pak edhe për ne, fukarenjtë, e jo sall për vete!”. 

Janë këto fjalë të një punëtori krahu, të cilit i ka mbetur pak shpresë për të nesërmen... 

Në “Kosovare”, “Faqja 7” nga Gani Dili.

Për më shumë lexoni në numrin e ri të revistës “Kosovarja”.

BLEJE EDHE ONLINE KLIKO KËTU

Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/aktualitet/