U plaka duke pritur!

U plaka duke pritur!
U plaka duke pritur!
U plaka duke pritur!

“Sot qenka ditë e vranët.

Druaj mos s’do gjej asnjë punë... 

Deri kur kështu i papunë? U plaka duke pritur se do të bëhet mirë! 

Të faleminderit o Zot që na dhe lirinë, po bën diçka me pushtetarët tanë që të mendojnë e punojnë pak edhe për ne, fukarenjtë, e jo sall për vete!”. 

Janë këto fjalë të një punëtori krahu, të cilit i ka mbetur pak shpresë për të nesërmen... 

Në “Kosovare”, “Faqja 7” nga Gani Dili.

Për më shumë lexoni në numrin e ri të revistës “Kosovarja”.

BLEJE EDHE ONLINE KLIKO KËTU

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/aktualitet/