Shembët një shkëmbinj rrugës për Vlorë! Bllokohet rruga (Foto)

Shembët një shkëmbinj rrugës për Vlorë! Bllokohet rruga (Foto)
Shembët një shkëmbinj rrugës për Vlorë! Bllokohet rruga (Foto)
Shembët një shkëmbinj rrugës për Vlorë! Bllokohet rruga (Foto)

Vlorë: Policia njofton për masë sigurie!

Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë njofton se në vendin e quajtur ''Kalaja'', është shkëputur një masë shkëmbi dhe ka mundësi të vazhdojnë të shkëputen të tjera.

Momentalisht policia për elementë sigurie ka marrë masa për bllokimin e qarkullimit të automjeteve në të dyja akset e rrugës Vlorë-Orikum.

Luten të gjithë udhëtarët me automjet të mos vazhdojnë të qarkullojnë në aksin rrugor të Ujit të ftohtë në drejtim të Orikumit, ashtu edhe drejtuesit e mjeteve që vinë nga Orikumi në drejtim të qytetit të Vlorës.

Ndërkohë janë njoftuar edhe emergjencat civile, reparti i xhenios si dhe firma e mirëmbajtjes se rrugëve.

Njoftohemi se nuk ka dëme në njerëz.

Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/aktualitet/