Ramiz Lladrovci betohet si kryetar i Drenasit, “Zonja e parë” shkëlqeu në Kuvend

Ramiz Lladrovci betohet si kryetar i Drenasit, “Zonja e parë” shkëlqeu në Kuvend
Ramiz Lladrovci betohet si kryetar i Drenasit, “Zonja e parë” shkëlqeu në Kuvend
Ramiz Lladrovci betohet si kryetar i Drenasit, “Zonja e parë” shkëlqeu në Kuvend

Në seancën inauguruese të Kuvendit të Komunës së Drenasit, ne pranin e anëtarëve të rinj të Kuvendit, kryetarit të porsazgjedhur të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, dhe musafir të tjërë të ftuar, ka dhënë betimin kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci.

Në mesin e musafirëve, në Kuvendin Komunal ishte edhe bashkëshortja e Lladrovcit, Shemsie Lladrovci, e cila tani për katër vite do ta mbaj epitetin “Zonja e parë” e qytetit, shkruan Magazina.

Për këtë ditë të veçant për bashkëshortin e tij, Shemsija kishte vendosur të duket mjaft elegante, një stil i cili e karakterizon në çdo paraqitje publike.

Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/aktualitet/