Ndarja nga jeta e motrës/ Fjalimi prekës i Sali Berishës (Foto)

Ndarja nga jeta e motrës/ Fjalimi prekës i Sali Berishës (Foto)
Ndarja nga jeta e motrës/ Fjalimi prekës i Sali Berishës (Foto)
Ndarja nga jeta e motrës/ Fjalimi prekës i Sali Berishës (Foto)

Të dashur miq!

Sot familja jonë i dha lamtumirën e fundit motrës time, Hajrie Osmanaj!

Një mirënjohje të thellë të gjithë miqve dhe dashamirësve të shumtë, që me praninë dhe mesazhet e tyre lehtësuan dhimbjen tonë!

Hajria u nda nga ne në moshën 77 vjeçare pas një sëmundjeje, të cilën e përballoi me stoicizëm dhe dinjitet të vërtet.

Për mua dhe të gjithë familjen tonë dhimbja, pikëllimi nga kjo ndarje ishin të thella sepse, me dashurinë, mirësitë e saj të pakufishme dhe përkushtimin ndaj të gjithë nesh, ajo nuk kishte moshë. Dashuria dhe mirësia njerëzore nuk kanë moshë.

Ndaj ne sot, duke e përcjellë në banesën e fundit, i thamë vërtet lamtumirë Hajries tonë të dashur, por për të mbajtur gjithnjë thellë e përgjithmonë në zemrat tona kujtimin dhe dashurinë e saj!

I lehtë qoftë dheu sonte për ty motra ime e dashur!! sb

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/aktualitet/