Kompania e shqiptarëve të Kosovës, me dinamit rrafshon objektin gjigant në Gjermani (Video)

Kompania e shqiptarëve të Kosovës, me dinamit rrafshon objektin gjigant në Gjermani (Video)
Kompania e shqiptarëve të Kosovës, me dinamit rrafshon objektin gjigant në Gjermani (Video)
Kompania e shqiptarëve të Kosovës, me dinamit rrafshon objektin gjigant në Gjermani (Video)

Kompania e vëllezërve Nazmi, Gani dhe Ilmi Viqa që ka selinë në Shtutgart, sot ka qindra të punësuar, ndërsa është një nga kryesoret për demolime në Gjermani, transmeton Telegrafi.

Se kësaj kompanie i besohen detyra shumë delikate, është videoja e postuar më poshtë. Aty shihet një objekt i madh (që ngjan me hotel), i cili brenda pak çastesh rrafshohet për toke përmes shpërthimeve precize të dinamitit.

Për më shumë, shikojeni videon.


Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/aktualitet/