Ja çfarë thotë Thaçi për LGBTI dhe pjesëmarrjen e tyre në Ushtrinë e Kosoves (Video)

Ja çfarë thotë Thaçi për LGBTI dhe pjesëmarrjen e tyre në Ushtrinë e Kosoves (Video)
Ja çfarë thotë Thaçi për LGBTI dhe pjesëmarrjen e tyre në Ushtrinë e Kosoves (Video)
Ja çfarë thotë Thaçi për LGBTI dhe pjesëmarrjen e tyre në Ushtrinë e Kosoves (Video)

Në emisionin “Me Shukin” që transmetohet në televizionin Dukagjini, prodhim i Express, mysafir ka qenë presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.

Hashim Thaçi flet për pjesëmarrjen e komunitetit Gay, Lesbian,Transgender në ushtrinë e Kosovës.

A ka në F.A.K apo do te ketë diskriminim dëgjojeni të parin e vendit nga 32:06min.Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/aktualitet/