Humbi zgjedhjet në komunë, tash bëhët këshilltare e Veselit

Humbi zgjedhjet në komunë, tash bëhët këshilltare e Veselit
Humbi zgjedhjet në komunë, tash bëhët këshilltare e Veselit
Humbi zgjedhjet në komunë, tash bëhët këshilltare e Veselit

Nuk arriti të fitoj zgjedhjet por bëhet këshilltare e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli.

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli nuk e ka lën keq kandidaten për kryetare të Mitrovicës Valdete Idrizin, e cila nuk arriti të fitoj zgjedhjet e fundit në këtë komunë.

Magazina.al, ka mësuar se Idrizi është bërë këshilltare e shefit të saj partiak në Kuvendin e Kosovës.

Me Idrizin, numri i këshilltarëve të kryekuvendarit shkon në 17-të./Magazina/

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/aktualitet/