Edhe Fushë Kosova në hall me qentë endacakë

Edhe Fushë Kosova në hall me qentë endacakë
Edhe Fushë Kosova në hall me qentë endacakë
Edhe Fushë Kosova në hall me qentë endacakë

Qytetarët e Fushë Kovës janë në hall me qentë endacakë të cilët po enden qytetit, duke qëndruar kështu edhe në pjesët me më së shumti qarkullim dhe pranë institucioneve.

Në disa fotografi të dërguara në redaksinë e “Indeksonline” nga një qytetar i kësaj komunës, shohim një tufë të madhe qensh.

Këto fotografi janë realizuar pranë shkollës “Mihal Grameno”, që konsiderohet një nga pjesë më me qarkullim në qytetin e Fushë Kosovës.

Ndryshe, probleme me qenët endacak ka në shumë qytete të Kosovës edhe pse është pretenduar që janë marrë masa.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/aktualitet/