Aksident në Bregun e Diellit, këmbësori goditet në zebra

Aksident në Bregun e Diellit, këmbësori goditet në zebra
Aksident në Bregun e Diellit, këmbësori goditet në zebra
Aksident në Bregun e Diellit, këmbësori goditet në zebra

Pak minuta më parë ka ndodhur një aksident, në lagjen “Bregu i Dellit afër furrës Qerimi 1” në Prishtinë.

Një veturë ka goditur dy këmbësorë, derisa ata po kalonin në zebra.

Ende nuk është dhënë informacion i sakte për të lënduarit.

Për informacione të tjera do ju njoftojmë me kohë.

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/aktualitet/